O podjetju

PREDSTAVITEV PODJETJA ECOWASH d.o.o.
 

Podjetje Ecowash je bilo ustanovljeno leta 1996 in registrirano za trgovsko in storitveno dejavnost ter promet s kemikalijami. Ukvarjamo se s higieno in čistočo predvsem v gastro sektorju.
V prodajnem programu imamo profesionalne detergente za strojno in ročno pomivanje posode in kozarcev. Nadalje nudimo razmaščevalce za čiščenje v kuhinjah ter razkužila in vse čistilne pripomočke. Imamo tudi komplet papirno konfekcijo ter vse artikle vezane na sanitarije: dispenzerje za papir, tekoča mila, osvežilce zraka, dezinfekcijska sredstva,…
Naše tretje področje pa so detergenti, praškasti in tekoči, za pralnice. Tekoči detergenti se dozirajo z dozatorji, ki so računalniško programirani glede na tip umazanije in vrsto perila.
Podjetje deluje na območju posočja, primorske, Krasa, notranjske in Ljubljane. V planu je razširitev delovanja na celotno Slovenijo. V podjetju so štirje redno zaposleni s šestimi zastopniki, ki imajo status samostojnega podjetnika pa imamo sklenjeno pogodbo o trgovskem zastopanju blaga v prometu. Vse montaže dozirnih naprav ter oskrba kupcev se vrši direktno iz skladišča na sedežu podjetja z lastnim dostavnim sredstvom.

ECOWASH d.o.o.
OIC Hrpelje 2a
6240 Kozina
Tel.: 05 68 00 203
Fax.: 05 68 00 204
Mail: ecowash@siol.net in info.ecowash@siol.net
Davčna: SI37873687
Direktor: Klavdij Marsič

 

   
Informacije o čistilih in detergentih

Kako delujejo čistila?

Ko boste začeli uporabljati profesionalna čistila podjetja Ecowash d.o.o., boste opazili, da so učinki čiščenja drugačni kot pri običajnih čistilih. Po čiščenju boste zelo zadovoljni z učinkom profesionalnih sredstev za čiščenje kopalnic, kuhinj, posode, kozarcev ter vseh ostalih prostorov.

    

Prodajni program Ecowash

V prodajnem programu podjetja nudimo profesionalne detergente za strojno in ročno pomivanje posode in kozarcev. Detergenti so zasnovani tako, da preprečujejo nabiranje vodnega kamna na posodi in tudi v sami pomivalni komori, kar garantira manjše vzdrževalne stroške stroja.