O podjetju 2018-02-14T12:22:14+00:00

PREDSTAVITEV PODJETJA ECOWASH d.o.o.

Podjetje Ecowash je bilo ustanovljeno leta 1996 in registrirano za trgovsko in storitveno dejavnost ter promet s kemikalijami. Ukvarjamo se s higieno in čistočo predvsem v gastro sektorju.

V prodajnem programu imamo profesionalne detergente za strojno in ročno pomivanje posode in kozarcev. Nadalje nudimo razmaščevalce za čiščenje v kuhinjah ter razkužila in vse čistilne pripomočke. Imamo tudi komplet papirno konfekcijo ter vse artikle vezane na sanitarije: dispenzerje za papir, tekoča mila, osvežilce zraka, dezinfekcijska sredstva,…

Naše tretje področje pa so detergenti, praškasti in tekoči, za pralnice. Tekoči detergenti se dozirajo z dozatorji, ki so računalniško programirani glede na tip umazanije in vrsto perila.

Podjetje deluje na območju posočja, primorske, Krasa, notranjske in Ljubljane. V planu je razširitev delovanja na celotno Slovenijo. V podjetju so štirje redno zaposleni s šestimi zastopniki, ki imajo status samostojnega podjetnika pa imamo sklenjeno pogodbo o trgovskem zastopanju blaga v prometu. Vse montaže dozirnih naprav ter oskrba kupcev se vrši direktno iz skladišča na sedežu podjetja z lastnim dostavnim sredstvom.

ecowash-podjetje01