Prodajni program Ecowash

Detergenti

V prodajnem programu podjetja nudimo profesionalne detergente za strojno in ročno pomivanje posode in kozarcev. Detergenti so zasnovani tako, da preprečujejo nabiranje vodnega kamna na posodi in tudi v sami pomivalni komori, kar garantira manjše vzdrževalne stroške stroja, bleščečo posodo in prihranek energije.

Razmaščevalci in čistilni pripomočki

Nudimo razmaščevalce za čiščenje v kuhinjah in drugih prostorih ter razkužila in vse čistilne pripomočke (krpe, spužvice, gobice, rokavice,…). Med ponudbo sodijo tudi tekoči detergenti za vzdrževanje gladkih talnih površin in površin, ki so zaščitene s premazom, katerih izjemna sestava daje očiščenim površinam izjemen sijaj, dodatno izpiranje z vodo pa ni potrebno.

Papirna konfekcija in ostali artikli

Podjetje nudi tudi komplet papirno konfekcijo (serviete, papirnati prti, kuhinjske brisače, toaletne role in rolice, papirnate zloženke,…) ter vse artikle vezane na sanitarije: dispenzerje za papir, tekoča mila in milnike, osvežilce zraka,… Za čiste sanitarije podjetje ponuja vrsto čistil za kopalnice, osvečilce prostorov ter ostale pripomočke za čiščenje.

Detergenti za pralnice

Artikli, ki jim ne namenjamo nič manj pozornosti kot ostalim, pa so detergenti (praškasti in tekoči) za pralnice ter ostali odstranjevalci madežev in drugi izdelki, ki so nepogrešljivi pri delu v pralnicah.

Ostala ponudba

V samem katalogu je mogoče najti še vrsto ostalih artikov (vrečke, koši, zobotrebci, vozičke za čiščenje, hotelska milca, hotelski šamponi,…) s kratkimi opisi, pakiranji in navodili za uporabo.

2018-03-02T17:47:28+00:00